Reviews

Wat vind je van ons?


Sinds augustus 2018 kunnen mensen hier hun ervaringen met Remixx Entertainment vermelden.

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

Remixx
Average rating:  
 5 reviews
by Stef en Melissa on Remixx
GRAN DI OOS!!!

Jeroen, wat kan jij een feestje bouwen.

Tijdens een open, gezellig en eerlijk gesprek in 2017 bij ons thuis direct de knoop doorgehakt. Wij hebben geen seconde spijt van deze beslissing. Gister, was jij degene die de sfeer erin bracht vanaf de eerste seconde dit hield je vast tot de laatste seconde. De dansvloer is niet 1 keer leeg geweest. Je voelde prima aan wat wij en onze gasten wilde horen. Tijdens de feestavond verschillende keren complimenten over je gehad en de vraag wie je was en waar ze je eventueel kunnen boeken. Wij raden jou dan vanaf nu ook aan bij iedereen die ook maar een feestje geeft en nodigen jou zodra wel zelf weer een feestje hebben zeker uit! Wij kijken uit naar nog een gezellige avond met jou. Mede dankzij jou hebben wij en onze gasten een wereld avond gehad. Nogmaals bedankt. Liefs Stef en Melissa van der Horst

by Astrid on Remixx

Hoi Jeroen,je draaide afgelopen zaterdag 8 sept 2018 op mijn 50 jarige feest in The Party Factory te Zoetermeer en dankzij jou gingen alle voetjes van de vloer en werd het een heerlijk dansfeest. Velen vroegen aan mij: hoe kom je aan de dj? Goed teken dus! Hartstikke bedankt voor je bijdrage om er voor mij, en alle genodigden, een onvergetelijk avond van te maken.Groetjes, Astrid

by Hidde en Felice on Remixx
Een echte aanrader

Jeroen was DJ op onze bruiloft op. Na een gesprek bij ons thuis waarin hij rustig alles met je doorneemt, hadden we een goed gevoel erbij. Op de dag zelf had hij alles tot in de puntjes geregeld, met erg mooi licht een geluid. Iedereen stond lekker te dansen en los te gaan, Jeroen voelt aan welke muziek een goed feestje nodig heeft om de voetjes van de vloer te krijgen. Echt een topper en aan iedereen aan te raden (ook voor een schappelijke prijs)

by Nicole on Remixx
Je bent een topper!

Op 2 september 2018 was ik aanwezig op het verjaardagsfeest van Carel (75 jaar). Hij gaf het feest bij Sir Winston in Rijswijk (gave locatie)… en wat was het een geweldig feest. Dit kwam zeker ook door jou Jeroen! Je hebt goed geluisterd naar de wensen begreep ik van de organisatie. Je creëerde eerst een prima borrelsfeer door goede achtergrondmuziek te draaien met veel variatie in de nummers, top! Ook wist jij precies wanneer het feest los moest barsten en dat gebeurde... Je bent een topper en ik zal je aanraden bij mijn vrienden en kennissen 😊 Hopelijk tot gauw op één van de feesten waarop je weer draait.

Groeten Nicole

by Eric en Sandra on Remixx
Wat een feest!

Het was best een risico, we kende elkaar totaal niet en we hadden je ook nog nergens horen spelen, maar na een bezoekje van jou bij ons thuis was het ijs gebroken en zijn we voor Remixx gegaan om onze bruiloft van muziek te voorzien. Jeroen wat kan jij een feestje bouwen!! Je hebt van onze bruiloft een bruisend, warm, gezellig maar ook heel intiem feest gemaakt. Je wist de mensen goed aan te voelen en hier heb je de muziek volledig op aangepast. Je wist de hele dag de juiste snaar te raken van de ceremonie, feest tot aan het diner! We kunnen terugkijken op een prachtige dag mede dankzij jou en je ideeën want ook de zanger heb je voor ons geregeld en deze was ook top! Dank je wel en tot op ons volgende feestje, dan weten we je zeker weer te vinden!

Thanks het was zeker een feestje voor in de boeken... wat een leuk stel zijn jullie. Veel geluk samen.