Schoolfeest

Wat kunnen wij voor U betekenen?


Een schoolfeest met Remixx Entertainment.

Wordt het bij jou op school ook weer tijd om te feesten?

Grote en kleine scholen boeken hun shows bij Remixx, waarom? De shows van Remixx zijn al meer dan 20 jaar een begrip in feestend Nederland.

De schoolleiding weet dat ze zich geen zorgen meer hoeft te maken over het licht en geluid tijdens het feest. De crew van de shows bestaat uit ervaren DJ’s en LJ’s die serieus met hun vak omgaan: het geven van een knalfeest! Je bent op de juiste site gekomen om te weten wat er bij komt kijken om een knalfeest te organiseren op school.

Bij wat voor feest hoort welke show… ideeën voor thema’s … welke show je het beste kunt boeken bepaal je samen met de medewerkers van Remixx. Zij kunnen je deskundig adviseren bij de keuze van de show is jouw school zo groot en komen er meer feestgangers dan er in een ruimte kunnen. Wij bieden de mogelijkheid om twee shows tegelijk te boeken. Zo kun je bijvoorbeeld kiezen voor twee zalen met allebei andere muziek, of een ander thema… Keuze te over dus, en wij helpen je graag bij het maken van de juiste keuze. Ook als de keuze gemaakt is blijft Remixx je steunen! Onze medewerkers staan voor je klaar om al je vragen te beantwoorden! De shows bestaan uit een uiterst professioneel discomeubel met daarin alleen de allerbeste licht- en geluidscomponenten. Aangevuld met een lichtshow die helemaal gemaakt is om de zaal in de juiste sfeer om te toveren. Wij leveren de show op maat voor jouw feest.

Alle shows worden verzorgd door een ervaren crew van twee personen. Zij weten als geen ander welke muziek er populair is op jouw school, top 40, de laatste releases, R&B, rock, salsa, lounge, hardclub. De shows van Remixx zijn vaak meerdere keren per jaar voor verschillende gelegenheden te gast op één en dezelfde school. Denk hierbij aan een kerstgala, eindexamenfeest, onderbouwfeest, lustrumviering, of een themafeest. Ook voor de verzorging van licht en geluid voor de schoolband, playbackwedstrijd of soundmixcompetitie van jouw school heeft Remixx de juiste crew en apparatuur onderweg. Natuurlijk zijn er veel meer mogelijkheden waar wij je graag alles over vertellen, voor meer informatie, prijzen en boekingen klik je hier. Voor ieder schoolfeest hebben wij de juiste show on the road! Heeft u interesse in onze diensten, wilt u een vrijblijvende offerte ontvangen?

Neem contact met ons op.