Reviews

Wat vind je van ons? Sinds augustus 2018 kunnen mensen hier hun ervaringen met Remixx Entertainment vermelden.


Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel
Create your own review
Remixx
Average rating:  
 19 reviews
 by Mark
Top avond!

Afgelopen zaterdag draaide Jeroen op ons feest in Sir Winston Club in Rijswijk. Vooraf leuk en goed contact met Jeroen over de muziek keuze, hij snapte precies wat onze bedoeling was. Jeroen voelde gedurende de avond goed aan hoe de gasten reageerden en paste e.e.a. aan als hij vond dat het nodig was, top! Wij zijn super blij dat Jeroen bij ons wilde draaien en wij raden hem dan ook absoluut aan mocht iemand op zoek zijn naar een echte DJ. Je weet zeker dat je een geslaagde avond hebt met een echte professional achter de "draaitafels"! Dank je wel Jeroen!

 by Sandra
Top DJ

3 jaar naar DJ jeroen uitgekeken voor mijn 50 + 3 feest in Party-boerderij Hijdra in Den Haag. Met een wensenlijstje wist Jeroen gelijk de beentjes op de dansvloer te krijgen, heerlijk. Van ABBA, pop, tot Nederlandstalig. De avond vloog om en ik krijg nog een lach op mijn gezicht als ik er aan terug denk. Ik hoor van veel gasten dat het zeer geslaagd was qua locatie en top muziek. Dank Jeroen.

 by Hanke Geertsema

Wat een geweldige DJ, Jeroen draaide op ons huwelijksfeest en vanaf de eerste minuut tot de laatste heeft iedereen staan swingen! Jeroen voelt de sfeer heel goed aan en zorgde dat er een enorme verbinding tussen jong en oud ontstond. Een topper!!!

 by Frederike
Super dansfeest met Jeroen gevierd

Jeroen kreeg het verzoek een jaren 80 disco te draaien en dit heeft hij top gedaan. Hij speelde goed in op de publiek, draaide verzoek nummers en zorgde dat iedereen op de dansvloer bleef. Samen met Trudy als fotograaf was het een onvergetelijke avond!

 by Jeffrey

Afgelopen zaterdag dj Jeroen op ons verjaardagsfeest laten draaien.
Hier hebben wij geen seconde spijt van gehad. Super mooi geluid en een heel gevarieerd aanbod van muziek! Verzoek nummertjes zijn geen probleem en ik mocht zelf ook nog even draaien van hem! Helemaal top. Jeroen onwijs bedankt voor de top avond en we gaan elkaar zeker vaker zien!

 by Yvonne Kokshoorn-Hoeve

Remixx heeft gedraaid op onze bruiloft. Vanaf het eerste contact was het goed en gezellig. En wat werd het een super feestje. Remixx begon heerlijk rustig tijdens het eten, maar na het toetje gingen we los. Van ons had hij de vrije hand om te kijken wat paste bij het gezelschap en dat heeft hij super goed gedaan. Van jong tot oud stond te springen, hossen, schuifelen en heerlijk gek te doen. Wij kunnen terug kijken op een zeer geslaagde bruiloft met een topfeest. Bedankt Jeroen, het was 1 groot feest! Bij een volgend feestje bellen we je zeker weten weer!!!

 by Astrid & Sebastiaan
Super avond gehad!!

Mede dankzij Jeroen en Trudy hebben wij een super geslaagd trouwfeest gehad. Jeroen wist met zijn afwisselende muziek het iedereen naar de zin te maken. Jeugd, 25+, tantes, Oma's.... iedereen ging los op de dansvloer. En dankzij een spontane actie van Jeroen ging zelfs de ( a-muzikale) bruidegom los op de dansvloer! 🙂 Hij voelt zijn publiek goed aan.
Dankzij de prachtige foto's van Partyfotograaf Trudy kunnen we nog lang nagenieten van ons feest. Bedankt voor jullie inzet en we weten wie we over 12,5 jaar weer zullen bellen 😉

 by Melissa

Jeroen heeft voor ons gedraaid tijdens ons huwelijksfeest. De voetjes gingen vanaf minuut 1 van de vloer! Je voelde precies aan wat er gedraaid moest worden. Menig compliment van de gasten gehad en de vraag wie je bent en waar ze je kunnen boeken. Op ons volgende feestje ben jij weer van de partij als het aan ons ligt!!!

 by Olga
In 1 woord GEWELDIG!!!

Jeroen is een top dj... hij doet zijn "huiswerk" goed en bereid zich helemaal voor op jouw feest en de muziekwensen. Op het feest zelf kijkt hij ook goed naar wat bij het publiek in de smaak valt zodat ze blijven dansen. Het was een geweldig feest, compleet met lasershow en rookmachine. Jeroen je bent een TOPPER!! Veel complimenten gehad ook van de gasten. Op m'n 50e verjaardag mag je weer hoor! 🙂

 by Anna Lies en Daniël
Topper!!!!!

7juni zijn wij getrouwd en hebben een top feestje gehad, een mooie dag om op terug te kijken mede dankzij de top Dj. Zeker een aanrader als je een feestje hebt.

Page 1 of 2:
«
 
 
1
2
 
»