Reviews

Wat vind je van ons? Sinds augustus 2018 kunnen mensen hier hun ervaringen met Remixx Entertainment vermelden.


Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel
Create your own review
Remixx
Average rating:  
 15 reviews
 by Jeffrey

Afgelopen zaterdag dj Jeroen op ons verjaardagsfeest laten draaien.
Hier hebben wij geen seconde spijt van gehad. Super mooi geluid en een heel gevarieerd aanbod van muziek! Verzoek nummertjes zijn geen probleem en ik mocht zelf ook nog even draaien van hem! Helemaal top. Jeroen onwijs bedankt voor de top avond en we gaan elkaar zeker vaker zien!

 by Yvonne Kokshoorn-Hoeve

Remixx heeft gedraaid op onze bruiloft. Vanaf het eerste contact was het goed en gezellig. En wat werd het een super feestje. Remixx begon heerlijk rustig tijdens het eten, maar na het toetje gingen we los. Van ons had hij de vrije hand om te kijken wat paste bij het gezelschap en dat heeft hij super goed gedaan. Van jong tot oud stond te springen, hossen, schuifelen en heerlijk gek te doen. Wij kunnen terug kijken op een zeer geslaagde bruiloft met een topfeest. Bedankt Jeroen, het was 1 groot feest! Bij een volgend feestje bellen we je zeker weten weer!!!

 by Astrid & Sebastiaan
Super avond gehad!!

Mede dankzij Jeroen en Trudy hebben wij een super geslaagd trouwfeest gehad. Jeroen wist met zijn afwisselende muziek het iedereen naar de zin te maken. Jeugd, 25+, tantes, Oma's.... iedereen ging los op de dansvloer. En dankzij een spontane actie van Jeroen ging zelfs de ( a-muzikale) bruidegom los op de dansvloer! 🙂 Hij voelt zijn publiek goed aan.
Dankzij de prachtige foto's van Partyfotograaf Trudy kunnen we nog lang nagenieten van ons feest. Bedankt voor jullie inzet en we weten wie we over 12,5 jaar weer zullen bellen 😉

 by Melissa

Jeroen heeft voor ons gedraaid tijdens ons huwelijksfeest. De voetjes gingen vanaf minuut 1 van de vloer! Je voelde precies aan wat er gedraaid moest worden. Menig compliment van de gasten gehad en de vraag wie je bent en waar ze je kunnen boeken. Op ons volgende feestje ben jij weer van de partij als het aan ons ligt!!!

 by Olga
In 1 woord GEWELDIG!!!

Jeroen is een top dj... hij doet zijn "huiswerk" goed en bereid zich helemaal voor op jouw feest en de muziekwensen. Op het feest zelf kijkt hij ook goed naar wat bij het publiek in de smaak valt zodat ze blijven dansen. Het was een geweldig feest, compleet met lasershow en rookmachine. Jeroen je bent een TOPPER!! Veel complimenten gehad ook van de gasten. Op m'n 50e verjaardag mag je weer hoor! 🙂

 by Anna Lies en Daniël
Topper!!!!!

7juni zijn wij getrouwd en hebben een top feestje gehad, een mooie dag om op terug te kijken mede dankzij de top Dj. Zeker een aanrader als je een feestje hebt.

 by Erwin en Ingrid Libiee

Jeroen nogmaals bedankt voor mede dank zij jou een onvergetelijke avond!!! Eerst kwam je bij ons thuis om alles even rustig door te nemen, diverse keren telefonisch contact gehad om de puntjes op de i te zetten, je denkt mee. Ik noem je dan ook niet de weddingplanner maar de party planner. Je verstaat je vak, wat de mensen willen horen en zorgt ervoor dat de dansvloer continue gevuld blijft! Nogmaals bedankt Jeroen!!!

 by Sandra
Geweldig

DJ Jeroen maakte er afgelopen donderdag bij strandpaviljoen Blue Lagoon een topfeest van. Hij voelde goed aan wat onze leden wilden horen. De hele avond is er gedanst, zelfs met toeschouwers vanaf de boulevard. DJ Jeroen heeft een veelheid aan muziek te bieden. Ik zeg doen.

 by Sander en Maryann
Geweldig

Jeroen is een top DJ die er wel een mooi feestje van kan maken. Op 19-3-2019 was hij onze DJ op ons trouwfeest. Hij vermaakte de gasten en het feest voldeed volledig aan onze wensen. Bedankt voor de geweldige avond en ik raad iedereen aan om zaken te doen met deze DJ.

 by Club NUL10
Top!

Dj Jeroen is een van de vaste Dj’s bij de 30+ Dance party’s van Club NUL10 in de Vertekhal in Rotterdam en een top alround Dj. Wij en onze gasten zien en horen hem graag draaien. Uiterst flexibel en zelfs bereid in tijd van nood op afroep binnen een half uur onze party van muziek te voorzien. Echt een toppertje!

Page 1 of 2:
«
 
 
1
2
 
»